Nye Pels Høy Kvinners Flate Regn Vinter Støvler Jenter Snø Svart Damer Sko Foret Kalv Ski rwYvSr Nye Pels Høy Kvinners Flate Regn Vinter Støvler Jenter Snø Svart Damer Sko Foret Kalv Ski rwYvSr Nye Pels Høy Kvinners Flate Regn Vinter Støvler Jenter Snø Svart Damer Sko Foret Kalv Ski rwYvSr

Nye Pels Høy Kvinners Flate Regn Vinter Støvler Jenter Snø Svart Damer Sko Foret Kalv Ski rwYvSr

Trondheim (NTB): Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.
Innenriks

Kalv Høy Flate Støvler Regn Vinter Nye Damer Svart Jenter Sko Foret Ski Snø Pels Kvinners Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik. (©NTB)

Elfenben Kvinners Blå Hæler Bryllup Dans F2615 Hvit Yc Plattform Partiet L Sko 3 Krystall 7U5OW