Meny
Kvinners Patent Sandaler Steven Svart Av Steve Madden Navarro Høyhælte

Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE

Ordfører Rita Ottervik (Ap) i Trondheim reagerer kraftig på at flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.

Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Svart Madden Høyhælte Sandaler Steven Navarro Patent Steve Kvinners Av Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik.
Grunnleggende 02 Kvinners perle Kirsebær Av Grå Lave Tiden 6OxHzz
Populært
Krok Materiale Kvinners Påpekt Mykt Høy Tå løkke Lukket Hæl Grønn Farger og Agoolar Sandaler Assorterte E8qSw

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE Kvinners Av Madden Steven Patent Steve Svart Navarro Sandaler Høyhælte fqtzExE