Meny
Unisex Støvletter oliven Seilas Uforede Voksnes Halv Viking 37 Grønn Aksel Gummistøvler Lave

Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB

Ordfører Rita Ottervik (Ap) i Trondheim reagerer kraftig på at flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.

Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Voksnes Gummistøvler oliven Uforede 37 Støvletter Grønn Unisex Seilas Halv Viking Lave Aksel Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik.
Donald J on Dyppet Dagdriver Kalv Sal Menn Hearst Pliner Slip d9 rwgxrq7YT
Mer fra ABC Nyheter
Hvordan kan vi komme oss ut av «bruk-og-kast-samfunnet»?
Verdens forbruk øker i takt med befolkningsvekst og mer...
Lave Gummistøvler Seilas Unisex oliven Aksel 37 Støvletter Uforede Grønn Viking Halv Voksnes Annonse
Annonse
Som medlem av et LO-forbund får du en av landets beste strømpriser
.
Støvletter Gummistøvler Seilas Halv 37 oliven Lave Viking Grønn Uforede Aksel Unisex Voksnes
Populært
Krok Materiale Kvinners Påpekt Mykt Høy Tå løkke Lukket Hæl Grønn Farger og Agoolar Sandaler Assorterte E8qSw

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB Voksnes Unisex Seilas Grønn oliven Støvletter Halv Uforede Gummistøvler 37 Aksel Lave Viking wBZx5EqUpB